nedeľa 3. augusta 2014

Garnier Pure Fruit Energy peelingový gel



Ahojte. Tak prinášam recenziu na ďalší peeling. A ďalší, ktorý milujem :).
Tentokrát je to peeling od Garnier. Konkrétne energizujúci peelingový gel, ktorý obsahuje výťažky z grepu, granátového jablka a derivát vitamínu C. Grapefruit a granátové jablko sú pôvodcami úžasnej energizujúcej vône. Je to taká svieža horkocitrusová vôňa, ktorú ja naozaj obľubujem a najmä v týchto teplých dňoch.

Je priehľadný a stredne tekutý. Peelingové čiastočky nie je vidno, ale svoju prácu odvedú veľmi dobre. Mali by uvoľňovať nečistoty, sťahovať póry a redukovať nedokonalosti. Nečistoty určite uvoľňuje. Po použití je pleť čistá, mierne vypnutá a pôsobí sviežo, aj preto ho používam hlavne, keď idem niekam bez make-upu a potrebujem vyzerať "neskapato" :D. Póry sú tiež na tom o čosi lepšie, aj keď k dokonalosti to má ďaleko. Musím povedať, že mi pomohol najmä na oblasť medzi obočím, ktorá sa mi mastila a začali sa mi tam robiť nepekné nepriateľské a zákerné čierne bodky.. Peeling je určený pre zmiešanú až mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam. Ja mám pleť viacmenej zmiešanú. Na mastnejšie oblasti celkom zaberá a tie suchšie vôbec nevysušuje, čiže som spokojná. Po nanesení na zvlhčenú tvár začne mierne vytvárať penu, ktorá je hustejšia a preto sa trocha ťažšie zmýva. To však nepokladám za negatívum, len to chce viac práce :).



Obsah balenia je 150 ml a je ho možno dostať v cene 3,5 až 4€. Za túto cenu je to rozhodne výborný peeling, ktorý pleti pomôže a navyše aj svojou vôňou celkom zdvihne náladu :). 
Máte aj vy svoj obľúbený peeling?




3 komentáre:

  1. Ja peeling nepoužívam lebo mám potom pleť takú červenú a strašne štípe. Ale raz za čas mi kolegyňa urobí čistenie aj s peelingom značky NouriFusion a tento ma vôbec neštípe ani nič a pleť mám krásnu hebkú

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak veď každému vyhovuje niečo iné. Ja našťastie nemám moc citlivú pleť:)

      Odstrániť