streda 18. septembra 2013

Šampón Carpathia Herbarium



Moje vlasy dostali v lete riadne zabrať. Nebolo to ani slanou vodou, ani neprimeraným používaním stylingových prostriedkov a ani iným zaťažovaním. Proste zrazu sa dostali do katastrofálneho stavu, napriek tomu, že som bola od mája bez stresu (rozumej školy a chlapa :D) a tým pádom som mala aj stravu vyváženejšiu. No dúfam, že to bolo len teplom alebo poprípade len tým, že už som viac ako mesiac mala vysadený Biosil. Už dlhší čas používam jeden z najlacnejších šampónov, pretože mi pomohol ako žiaden iný nie. ALE...ani ten teraz nepomáhal, tak som skúsila niečo iné. V Kauflande som úplne náhodou narazila na šampóny Carpathia Herbarium.

pondelok 9. septembra 2013

piatok 6. septembra 2013

Malé radosti

Rozhodla som sa, že spojím príjemné s príjemným :D a pri potrebe ísť do mesta po objednávku z Dermacolu som sa rozhodla obehať viacero obchodov. Limit som si určila 20€ a... samozrejme nedodržala :D. Našťastie to nebolo až také strašné.

štvrtok 5. septembra 2013

Laky Astor Fashion Studio


V poslednej dobe som postrehla dosť recenzií na Astor laky a napriek tomu som sa rozhodla, že tiež prispejem. Laky značky Astor som obchádzala a vlastne som si ich vôbec nevšímala až do doby, keď k nám dorazila nová kolekcia Fashion Studio.