sobota 23. februára 2013

Maska na vlasy Loréal Elseve Arginin Resist X3



O svoje vlasy sa snažím príkladne starať, keďže to aj potrebujú a aj som na ne dosť zaťažená. V poslednej dobe skúšam mnoho produktov v márnej snahe nájsť niečo, čo ma očarí a poprípade ma cez noc obdarí krásnou hustou hrivou :). V stave akútnej potreby kúpiť si masku na vlasy som mala na výber z troch možností. Jednou z nich bola práve Elseve Arginin Resist X3 a rozhodla som sa pre ňu, asi len preto, že mi prišla v ten moment najschopnejšia (napriek tomu, že nemá zloženie ideálne).

sobota 16. februára 2013

Essence limitka Hugs&Kisses - eyeshadow palette, lip scrub, glitter topper





Z limitky Hugs & Kisses mám momentálne len 5 produktov. A asi sa moja zbierka moc nerozšíri. Hneď ako som sa o limitke dozvedela mi bolo jasné, že tiene a fialový lak so srdiečkami musím mať. Teda akonáhle bola limitka v DM som po ne utekala. K ďalším dvom lakom a peelingu na pery som prišla vďaka dňu sv. Valentína :) . Ale pekne postupne.
Tiene Essence Hugs&Kisses 01 Love at first sight




Myslím, že farebná varianta tejto paletky je len jedna. Obsahuje telovo-marhuľkový, ružový, fialový a žltozelenkavý (oficiálne žltý, ale ja vidím zelenú) tieň. Odtieň farieb v paletke podľa mňa celkom neladí s odtieňom po nalíčení, teda hlavne fialový a zelený. Viem, že ide o jemné romantické líčenie, ale či bez bázy, s bázou alebo bielou ceruzkou ako podkladom sú tie tiene pigmentované strašné máličko. Napriek tomu líčenie s nimi je radosť už len kvôli ich rozkošnému prevedeniu :), ale dajú sa s nimi vyčariť pekné veci. Ukážku „priamo v akcii“ nepripájam pretože foťák to proste nie je schopný zachytiť.

Essence Hugs&Kisses Lip scrub 01 Be my Valentine

Neviem či je to tým, že táto limitka má pôsobiť tak milo, ale aj tento peeling ma očaril. Najprv som myslela, že je to obyčajný lesk. Vlastne aj asi je. Obsahuje síce mini peelingové čiastočky, ale účinok asi nemá. Každopádne je príjemný, má jemnučkú konzistenciu a nevtieravú miernu vôňu (podľa mňa brusnicovú, ale to mne už tak voní všetko). 

Essence Hugs&Kisses trbliče

Sú to všetko trblietavé nadlaky, ktoré sú zo série dvojičiek, čiže ku každému je aj normálny, akože podkladový lak. Okrem týchto troch odtieňov je ešte jeden, červený.
 

 
01 MORE THAN WORDS 
Obsahuje krásne väčšie oranžovo-ružové trblietky
 a také tie menšie klasické strieborné, čo hádžu všetky farby.







02 DREAMS FOR SALE

Tento nadlak je taký klasický univerzálny, obsahuje trblietky čo hádžu všemožné farby.




03 CRAZY IN LOVE

Tak toto je môj favorit. Najhustejšie a najmenšie tmavofialový trblietôčky J, ktoré sa zalesknú do ružova. A...obsahuje neuveriteľne úžasné srdiečka, z ktorých som nadšená. Oplatí sa ich po nalakovaní troška popremiestňovať, ale niekedy sa aj samé inteligentne umiestnia :).